Login

Register

Login

Register

ARRANGEMENTER

BusinessVejle arrangementer for 2018 opdateres løbende på denne side. Det er ikke alle vores arrangementer, du kan se på hjemmesiden. Vi afvikler i løbet af året flere spændende foredrag og virksomhedsbesøg. Vi holder dig opdateret via vores hjemmeside og nyhedsmail. Du kan tilmelde dig, når de er synlige nedenfor. Vi glæder os til at se dig til vores arrangementer.

Vi har fjernet login og password, når du skal tilmelde dig.
For at gøre det nemmere for dig har vi fjernet login og password, når du tilmelder dig arrangementer. Du skal dog stadig udfylde kontaktoplysninger til brug for vores deltagerlister samt betaling for din deltagelse. Hvis du ønsker har du stadig mulighed for, at gemme dit login og password, så systemet selv finder dine kontaktoplysninger frem.

BEMÆRK: til nogle af vores arrangementer kræves der, at du er medlem af BusinessVejle. Under hver enkelt arrangement kan du se, om det kræves. Et medlemskab af BusinessVejle koster kr. 1.200 pr. år og kan bestilles via hjemmesiden. Alternativt er du meget velkommen til at sende en mail til info@businessvejle.dk herom.

Alle priser er excl. 25% moms.

 

Næste arrangement:

Generalforsamling i BusinessVejle afholdes tirsdag d. 20. marts kl. 16.00-19.30. Med overrækkelse af Well-Done Prisen 2018 til prismodtageren Kirk Kapital A/S, afholdelse af generalforsamling med valg til bestyrelsen samt afsluttende middag på Restaurant Skyttehuset i Vejle.