Login

Register

Login

Register

ARRANGEMENTER

BusinessVejle arrangementer for 2017. Det er ikke alle vores arrangementer, som du kan se på vores hjemmeside. Vi afvikler i løbet af året flere spændende foredrag og virksomhedsbesøg. Vi holder dig opdateret via vores hjemmeside og nyhedsmail. Men dem du allerede nu kan tilmelde dig, kan du se nedenfor. Vi glæder os til at se dig til vores arrangementer.

Vi har fjernet login og password, når du skal tilmelde dig.
For at gøre det nemmere for dig har vi fjernet login og password, når du tilmelder dig arrangementer. Du skal dog stadig udfylde kontaktoplysninger til brug for vores deltagerlister samt betaling for din deltagelse. Hvis du ønsker har du stadig mulighed for, at gemme dit login og password, så systemet selv finder dine kontaktoplysninger frem.

BEMÆRK: til nogle af vores arrangementer kræves der, at du er medlem af BusinessVejle. Under hver enkelt arrangement kan du se, om det kræves. Et medlemskab af BusinessVejle koster kr. 1.200 pr. år og kan bestilles via hjemmesiden. Alternativt er du meget velkommen til at sende en mail til info@businessvejle.dk herom.

LINK til artikel i VAF fra arrangementet den 9. marts 2017  om Posthusgrunden. Tryk her.

Alle priser er excl. 25% moms.