Login

Register

Login

Register

EVENTS

BusinessVejle events for 2018 opdateres løbende på denne side. Det er ikke alle vores events, du kan se på hjemmesiden. Vi afvikler i løbet af året flere spændende foredrag og virksomhedsbesøg. Vi holder dig opdateret via vores hjemmeside og nyhedsmail. Vi glæder os til at se dig til vores events.

Events og foredrag er i udgangspunktet for medlemmer af BusinessVejle. Et medlemskab af BusinessVejle koster kr. 1.200 pr. år og kan bestilles via hjemmesiden. Ud over det kan der være deltagerbetaling til nogle af vores events i løbet af året.

Alle priser er excl. 25% moms.

 

Kommende events:

Erhvervskonference i Vejle Musikteater – tirsdag d. 25. september kl. 19-22 (middag fra kl. 17.30 mod betaling)

Igen i år afholder vi i samarbejde med Vejle Kommune, City Vejle, Vejle Boldklub og de 4 lokale erhvervsforeninger den årlige Erhvervskonference. Glæd dig til en aften med indledende middag og et program der bliver styret af den velkendte Mads Steffensen, flere spændende foredragsholdere og et aktuelt panel bestående af lokale erhvervsfolk.

Vi samles denne gang under overskriften “Købmandsskab”, som Vejle igennem rigtigt mange år har været kendte for i hele landet – og blandt andet bliver der også uddelt pris til “Årets Købmand” og “Årets nye initiativ” i Vejle.

Hovedtalerne bliver i år Mads Nipper, CEO fra Grundfos og tidligere mangeårig leder hos LEGO, samt Søren Birn, CEO hos Fertin Pharma.

Eventen er gratis at deltage i. Dog vil der være betaling, såfremt man ønsker at deltage i den indledende middag i Musikhuset. Se indbydelse her hvor du også kan finde et link til tilmelding.

 

Gå-hjem-møde hos Food Innovation House – onsdag d. 24. oktober kl. 16-18

Vi sætter fokus på fødevarer med et gå-hjem-møde i Food Innovation House. Mere om denne event følger i nær fremtid.

 

Business Breakfast – tirsdag d. 6. november kl. 8-10

Vi byder inden for til næste business breakfast møde med borgmester Jens Ejner Christensen og en ny spændende, aktuel gæst. Mødet afholdes i samarbejde med vores tætte samarbejde Vejle Boldklub og foregår på Vejle Stadion.

Nærmere om mødet i nær fremtid.

 

Juleevent hos Restaurant Neptun – tirsdag d. 4. december kl. 8-10

Traditionen tro indbyder vi til  fælles afslutning på året i BusinessVejle til årets juleevent, denne gang hos Restaurant Neptun. VAF’s Mogens Gregers Madsen tager os som vanligt igennem året der er gået, og formand Peter Skou vil også gøre en status på 2018 i BusinessVejle og kigge lidt frem mod 2019.