Login

Register

Login

Register

EVENTS

BusinessVejle events for 2018 opdateres løbende på denne side. Vi afvikler i løbet af året flere spændende foredrag og virksomhedsbesøg. Vi holder dig opdateret via vores hjemmeside og nyhedsmail. Vi glæder os til at se dig til vores events.

Events og foredrag er i udgangspunktet for medlemmer af BusinessVejle. Et medlemskab af BusinessVejle koster kr. 1.200 pr. år og kan bestilles via hjemmesiden. Ud over det kan der være deltagerbetaling til nogle af vores events i løbet af året.

Alle priser er excl. 25% moms.

 

Kommende events:

Business Breakfast – tirsdag d. 6. november kl. 8-10

Vi byder inden for til næste business breakfast møde med borgmester Jens Ejner Christensen og U-21 landstræner Niels Frederiksen, der har taget springet fra et topjob i erhverslivet til et topjob i fodboldverdenen.

Mødet afholdes i samarbejde med vores tætte samarbejde Vejle Boldklub og foregår på Vejle Stadion, og der er sidste tilmelding til eventen torsdag d. 1. november.

 

Juleevent hos Restaurant Neptun – tirsdag d. 4. december kl. 8-10

Traditionen tro indbyder vi til  fælles afslutning på året i BusinessVejle til årets juleevent, denne gang hos Restaurant Neptun. VAF’s Mogens Gregers Madsen tager os som vanligt igennem året der er gået, og formand Peter Skou vil også gøre en status på 2018 i BusinessVejle og kigge lidt frem mod 2019.

Du kan høre mere om juleeventen i nær fremtid her på siden.