Login

Register

Login

Register

EVENTS

BusinessVejle events for 2018 opdateres løbende på denne side. Det er ikke alle vores events, du kan se på hjemmesiden. Vi afvikler i løbet af året flere spændende foredrag og virksomhedsbesøg. Vi holder dig opdateret via vores hjemmeside og nyhedsmail. Du kan tilmelde dig, når de er synlige nedenfor. Vi glæder os til at se dig til vores events.

Events og foredrag er i udgangspunktet for medlemmer af BusinessVejle. Undtaget herfra er dog de månedlige borgmestermøder. Et medlemskab af BusinessVejle koster kr. 1.200 pr. år og kan bestilles via hjemmesiden. Alternativt er du meget velkommen til at sende en mail til info@businessvejle.dk herom.

Alle priser er excl. 25% moms.

 

Næste events:

Kommunikation der svinger – for ledere – 30. maj kl. 16-18

Først byder vi på et spændende gå-hjem-møde og foredrag “Kommunikation der svinger – for ledere” af Jan Huus. Han fortæller i Torvehallerne i Vejle om en af de vigtigste discipliner for nutidens moderne ledere, nemlig hvordan man kommunikerer på en god og effektiv måde. Autenticitet, nærvær og anerkendelse er 3 nøgleord i foredraget.

Kom og lad dig inspirere til denne event, der byder på efterfølgende let spisning med tapas i Torvehallerne. Vi glæder os til at se dig!

Virksomhedsbesøg hos Kirk Kapital – 21. august kl. 16-19

Glæd dig også til et inspirerende besøg i det nye domicil for Kirk Kapital, der i år vandt Well Done Prisen i BusinessVejle. Der bliver både rundvisning i de fantastiske lokaler, Fjordenhus, designet af den berømte arkitekt Olafur Eliasson og interessant business baggrund om Kirk Kapital.

Der er begrænset antal deltagere til denne event.