Login

Register

Login

Register

EVENTS

BusinessVejle events for 2018 opdateres løbende på denne side. Det er ikke alle vores events, du kan se på hjemmesiden. Vi afvikler i løbet af året flere spændende foredrag og virksomhedsbesøg. Vi holder dig opdateret via vores hjemmeside og nyhedsmail. Vi glæder os til at se dig til vores events.

Events og foredrag er i udgangspunktet for medlemmer af BusinessVejle. Et medlemskab af BusinessVejle koster kr. 1.200 pr. år og kan bestilles via hjemmesiden. Ud over det kan der være deltagerbetaling til nogle af vores events i løbet af året.

Alle priser er excl. 25% moms.

 

Se Sommerbrev fra BusinessVejle her om nogle af de nye tiltag i netværket!

 

Næste events:

Virksomhedsbesøg hos Kirk Kapital – tirsdag d. 21. august kl. 16-19

Glæd dig også til et inspirerende besøg i det nye domicil for Kirk Kapital, der i år vandt Well Done Prisen i BusinessVejle. Der bliver både rundvisning i de fantastiske lokaler, Fjordenhus, designet af den berømte arkitekt Olafur Eliasson og interessant business baggrund om Kirk Kapital.

Der er begrænset antal deltagere til denne event og mulighed for tilmelding snart her på siden.

 

Business Breakfast – tirsdag d. 4. september kl. 08-10

Fremover kan du glæde dig til, at vi afholder Business Breakfast møder, der afløser de tidligere borgmestermøder hver måned. Der vil komme mere information om det pr. mail til alle medlemmer i nær fremtid, men det er planen at afholde dem hvert kvartal – stadig første tirsdag i måneden – og udover at borgmester Jens Ejner Christensen og BusinessVejle formand Peter Skou deltager, vil vi altid supplere med en aktuel gæst, der denne gang vil være beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen.

Det vil fremover være for medlemmer af BusinessVejle samt udvalgte deltagere i vores lokale samarbejdende erhvervsforeninger i Jelling, Give, Egtved og Børkop samt Vejle Boldklub.

Vi ønsker at afholde møderne rundt i hele området, og vi starter ud med møde på Vingsted Hotel & Konferencecenter. Der bliver snart mulighed for tilmelding her på siden og sidste tilmelding til eventen er fredag d. 31. august.

 

Erhvervskonference i Musikhuset Vejle – torsdag d. 25. september kl. 17-22

Igen i år afholder vi i samarbejde med Vejle Kommune, City Vejle, Vejle Boldklub og de 4 lokale erhvervsforeninger den årlige Erhvervskonference. Glæd dig til en aften med indledende middag og et program der bliver styret af den velkendte Mads Steffensen, flere spændende foredragsholdere og et aktuelt panel bestående af lokale erhvervsfolk.

Vi samles denne gang under overskriften “Købmandsskab”, som Vejle igennem rigtigt mange år har været kendte for i hele landet – og blandt andet bliver der også uddelt pris til “Årets Købmand” i Vejle.

Eventen er gratis at deltage i, dog vil der være betaling, såfremt man ønsker at deltage i den indledende middag i Musikhuset. Mere om denne spændende event følger i den kommende tid.