Login

Register

Login

Register

Opslagstavlen

Vi tilbyder dig som BusinessVejle medlem, at du via BusinessVejles opslagstavle har mulighed for at formidle dine arrangementer, foredrag m.m. til de øvrige medlemmer.

For at dit arrangement eller andet kan komme på, skal du blot sende en mail til info@businessvejle.dk. Sekretariatet vil derefter snarest muligt og senest 14 dage efter din henvendelse, sørge for at det er på vores hjemmeside under opslagstavlen.

 

Eksportdag for alle virksomheder i kommunen

Vejle Kommune, Erhverv afholdes eksportdag på Green Tech Center onsdag d. 22. august. Kom og deltag og se mere om møde og tilmelding her.

 

Cybersvindel – beskyt din virksomhed! 

Danske Bank vil gerne invitere dig til en formiddag med fokus på de cyber-risici, som er i stærk stigning, og som kan have store konsekvenser for din virksomhed. Arrangementet finder sted mandag 27. august 2018 i Danske Bank, Kirkegade 21, 7100 Vejle kl. 8 til 10.

IT-Ingeniør Michael Jensen fra Nationalt Cyber Crime Center vil fokusere på den menneskelige faktor, herunder hvordan udspekulerede svindlere snyder selv højt ansvarlige medarbejdere til at overføre store summer til falske konti, franarrer dem deres koder mv. Han vil også demonstrere hvad der sker, når en hacker er kommet igennem alle sikkerhedssystemerne.
Desuden får du en introduktion til forsikringsmulighederne inden for cyber-svindel.

Klik her for at tilmelde dig:
https://events.danskebank.com/340765

Der er et begrænset antal pladser til arrangementet, så deltagelsen sker efter først til mølle princippet.

På tilmeldingssiden kan du læse mere om dagens program og finde praktisk information.

Vi ser frem til at se dig til et højaktuelt emne.

Med venlig hilsen
Danske Bank

Erhvervsdirektør Mark Bruun Mathiassen
Områdedirektør Thomas Lykke Olesen