Login

Register

Login

Register

Opslagstavlen

Vi tilbyder dig som BusinessVejle medlem, at du via BusinessVejles opslagstavle har mulighed for at formidle dine arrangementer, foredrag m.m. til de øvrige medlemmer.

For at dit arrangement eller andet kan komme på, skal du blot sende en mail til info@businessvejle.dk. Sekretariatet vil derefter snarest muligt og senest 14 dage efter din henvendelse, sørge for at det er på vores hjemmeside under opslagstavlen.

Skyttehuset KNÆKKER CANCER Galla-aften

Skyttehuset har afsat uge 43 til at KNÆKKE CANCER – Du, dine kolleger, dine venner og din virksomhed kan deltage i denne fantastiske galla-aften

Aftenen vil være proppet med:

  • 6 retters gourmetmenu
  • Fantastiske vine
  • Underholdning og musikalsk hyldest til Kim Larsen med Lune Carlsen
  • Aftenens konferencier: Thomas Evers Poulsen
  • Show med Amin Jensen
  • Rørende historier fra tidligere håndboldspiller og stifter af LYKKELIGA, Rikke Nielsen
  • Musikalsk guf til øregangene fra Martin Jønsson Band
  • Og meget mere…..

Vi har inviteret TV2 til at komme og sende LIVE fra gallaen – Vi håber at de kommer.

Der vil blive taget billeder på den røde løber ved ankomst og alle deltagere vil efterfølgende blive repræsenteret i en takkeannonce i Vejle Amts Folkeblad og på de sociale medier.

Overskuddet doneres til Knæk Cancer Showet på TV2 på aftenen.

Se invitationen til Knæk Cancer Galla-aften her.

“Industriens uge” (uge 44)

”MADE IN CHINA 2025” – årets toparrangement og den officielle åbning af Industriens Uge 2018, er netop offentliggjort på industriensuge.dk.

Det bliver et spændende program med internationale oplægsholdere og vi håber på at se dig til en dag i industriens og fremtidens tegn.

Samtidig vil vi gerne opfordre dig til, at dele arrangementet med dit netværk og skabe bevidsthed omkring et arrangement, som er yderst relevant for os alle.

www.industriensuge.dk finder du oversigten over de arrangementer der nu er på plads, men følg med – der kommer mange flere endnu! Se også oversigt her.