Du får

Du får

Indflydelse

Du har som medlem af BusinessVejle mulighed for at få indflydelse på kommende events og aktiviteter i netværket, men vi sidder også med i flere udvalg og bestyrelser i Vejle Kommune. Her sidder både bestyrelsesmedlemmer fra BusinessVejle med, men også menige medlemmer udfylder roller forskellige i kommunen. 

 

BusinessVejles bestyrelse sidder i forskellige udvalg – her ses den aktuelle liste og hvad de enkelte står for. Hvis du har input til nogle af områderne er du naturligvis velkommen til at kontakte BusinessVejle.

Jydsk Handelskammer, 

Jysk Handelskammer er en forening med tre medlemmer : Business Vejle, Business Århus og Business Åbenrå.

 

 

 

Provinshandelskammeret,

Provinskhandelskammerets fællesfond er en fond hvor Jysk Handelskammer har tre bestyrelsesposter og får 1/3 af udlodningerne.

 

Alternative Ungdomsboliger,

Alternative ungdomsboliger som nu hedder ”Campus One” er en selvejende institution, hvor Campus Vejle og SDE hver har en bestyrelsesplads sammen med Business Vejle. De har opført  ungdomsboliger på Boulevarden mellem Campus Vejle og SDE

 

Campus Vejle, 

Campus Vejle er din indgang til uddannelse fra øverste hylde. Her får du de kompetencer, du skal tilegne dig, for at have de bedste muligheder i fremtiden, når det gælder din videreuddannelse, job og karriere.

Vejle Iværksætter- og erhvervsfond, 

En fond der giver tilskud til startupvirksomheder, så de kan søge hjælp til revisor, advokat mm.

Erhvervskontaktudvalget, 

Udvalget arbejder for at fastholde og tiltrække flere arbejdspladser til kommunen og har særligt fokus på den del af kommunens erhvervspolitik, som har den brede kontakt til erhvervslivet og dets organisationer og til uddannelsesområdet. Kontaktudvalget er nedsat af byrådet.

Vejle Eliteidrætsråd,

EliteVejle skaber gode rammer og vilkår for lokale talenter i samarbejde med uddannelsesinstitutioner og foreninger.

 

LLU-udvalget Campus Vejle,

Udvikler lokale uddannelsesplaner, undervisning og det pædagogiske grundlæg, læringsprocessen, prøver og meget meget mere. Laves i samarbejde med HK, DI og Dansk Erhverv.

 

 

Kom også gerne med gode ideer, så vi kan fortsætte med at udvikle netværket til glæde for alle parter. 


Bliv medlem og opbyg et netværk tæt på

BusinessVejle er et professionelt netværk der inspirerer, skaber relationer og påvirker erhvervslivet i og omkring Vejle.
Foreningen tæller både iværksættere og veletablerede virksomheder.

Bliv medlem