Business Breakfast om Fremtidens kompetencer

Business Breakfast om Fremtidens kompetencer

Business Breakfast

Endnu en gang indbydes til Business Breakfast med borgmester Jens Ejner Christensen og eksterne gæster. Det er samtidig en unik mulighed for at opleve Vejle Byrådssal / Amtssal på Vejle Rådhus, der danner rammerne for denne Business Breakfast.

 

Denne gang omhandler eventen emnet: Fremtidens kompetencer. Det bliver belyst fra forskellige sider, både fra borgmesteren og fra eksterne gæstetalere.  

 

Vejle – en førende erhvervs- og vækstkommune

I december godkendte Vejle Byråd en ny erhvervspolitik frem mod 2025. Borgmester Jens Ejner Christensen fortæller bl.a. om den nye erhvervspolitik og de konkrete tilbud, som der tilbydes til nye virksomheder, nye tilflyttere og til de etablerede virksomheder. Der vil blandt andet være mulighed for at møde bosætningsguide Louise Nielsen, som gerne hjælper med at tage i mod nye medarbejdere i virksomheden.

 

Fremtidens kompetencer

Hvad skal fremtidens medarbejder kunne, og hvordan arbejder Vejle Kommune med at gøre eleverne i folkeskolen klar til fremtidens arbejdsmarked? Det vil Ulla Riisbjerg Thomsen, som er chef for Uddannelse og Læring i Vejle, give os sit bud på. Ulla er leder for ca. 2000 medarbejdere og et samlet budget på ca. 1 mia. kr.

 

Jens Find, direktør og indehaver af Unik System Design fortæller i forlængelse af ovenstående også om 

lokale virksomheders behov for udvikling af kompetencer med vinkler omkring IT, Tech, personlige kompetencer, erhvervsudvikling og bosætning.

 

Vi afslutter morgenens event med et lille panel med mulighed for spørgsmål fra alle fremmødte. Glæd dig til en inspirerende morgen om Fremtidens kompetencer. 


INFO

18. feb 2020 kl. 07:30 - 10:00

Vejle Rådhus
Klostergade 1
7100 Vejle

Gratis