DRIVE BUSINESS EXPO 2019

DRIVE BUSINESS EXPO 2019

DRIVE BUSINESS EXPO 2019

En temadag om Talent & Business - med Poul Erik Skammelsen som konferencier.

 

Program for eventen ligger nu klar og du kan læse mere om erhvervskonferencen her - med flere detaljer om indhold, program for dagen, priser etc. 

 

Kom og bliv inspireret til, hvordan du tiltrækker de rette talenter til din virksomhed. Hvordan du udvikler talenter. Og hvad talent i det hele taget er. Undersøgelser peger på, at vi udnytter under 20% af vores talenter, så alene der er der også et masse potentiale. 

 

Glæd dig til en inspirerende dag med 6 spændende talere. En af toptalerne på dagen er Mads Nipper, CEO hos Grundfos. Dagen afsluttes med et panel af nogle af talerne fra dagen, styret af Poul Erik Skammelsen. Her vil der være mulighed for at stille spørgsmål, og der vil blive en debat på tværs omkr. konferencens emne: Talent & Business.

 

Efter konferencedagen vil der være mulighed for at deltage i Gallamiddagen på Comwell Kellers Park og evt. bestille overnatning på hotellet. Her kan du glæde dig til en 4-retters gallamiddag inkl. vin, øl og vand under maden, samt en masse spændende underholdning både under og efter middagen.  

 

Der er specielle priser til eventen for BusinessVejle medlemmer. Her skal du ved bestilling og betaling af billetter indtaste bestillingskode neders: PARTNER2019 - så vil særpriserne være synlige. Dette er KUN for medlemmer af BusinessVejle. Vær opmærksom på at priserne på billetsiden angives inkl. moms, og der er 10 min. til at fuldføre ordren, når du er startet på den. 

 

Tilmelding her til højre på TILMELD knappen eller via dette link til eventen: https://drivebusiness.safeticket.dk/expo2019

 


INFO

21. jun 2019 kl. 08:00 - 16:30

Comwell Kellers Park Hotel
H. O. Wildenskovsvej 28
7080 Børkop

1395,000 DKK
ekskl. moms