Gå-Hjem Møde i Torvehallerne med spændende indlæg

  • Forside
  • Events
  • Gå-Hjem Møde i Torvehallerne med spændende indlæg
Gå-Hjem Møde i Torvehallerne med spændende indlæg

Indlæg ved Lars Bilde, Thomas Bennedsen og uddeling af årets Iværksætterpris 2021

Spændende Gå-Hjem møde i Torvehallerne.

 

Lars Bilde vil fortælle med hjertet om:

Ledelse med hjerte og hjerne.

I en verden hvor stress er mere hverdag end undtagelsen, og hvor omstillingsparathed er en forudsætning, vil HOP Group skabe en bevægelse der arbejder på at få Human Capital i regnskabsloven. Hvordan får vi skabt vækst med mennesker, og ikke på bekostning af mennesker.

Kom og hør en holdning om og et bud på, hvad og hvordan der kan sættes ind for at øge fokus på denne ledelsesdisciplin.

 

Foredrag med Thomas Bennedsen fra MySelfie

Han vil fortælle om deres rejse. Hvordan man går fra lille iværksætter som DJ som 12 årig til deltagelse i Løvens Hule med alle 5 løver som investorer.

 

Uddeling af årets iværksætterpris.

Vejle Kommune har en lang tradition for at fokusere på iværksætteri. Iværksættere bidrager til nye arbejdspladser og skaber dynamik i erhvervslivet og økonomisk vækst i kommunen. Derfor er prisen også en mulighed for at fremhæve de gode iværksætter-rollemodeller.

– Vi vil gerne fremhæve og hylde vores mange dygtige og ambitiøse iværksættere for den indsats, de investerer i deres virksomhed. Det er nemlig vigtigt, at vi fortsat kan skabe den gode iværksætter-rollemodel, som kan inspirere andre, og derfor er Iværksætterprisen vigtig for start-up-virksomheder i Vejle Kommune, siger Morten Damgaard Nielsen.

 

Arrangementet sluttes af med en let anretning.

 

 

Bemærk: Da vi desværre ofte oplever, at nogle deltagere ikke kommer på dagen og ikke melder afbud, bliver vi nødt til at tage et NoShow gebyr på kr. 150,- pr. gang.

 

 


INFO

24. feb 2021 kl. 16:00 - 19:00

Best Western ToRVEhallerne
Fiskergade 2-8, DK-7100 Vejle
Tlf. +45 79427900

Gratis