Infrastruktur med udgangspunkt i Vejle

Infrastruktur med udgangspunkt i Vejle

Infrastruktur med udgangspunkt i Vejle

På dette Business Breakfast med borgmester Jens Ejner Christensen bliver der sædvanen tro indledt med seneste nyt fra kommunen i fht. nyt tiltag, specielt i fht. erhvervssektoren. I den forbindelse bliver der også mulighed for at byde ind med inputs, ønsker, gode ideer og sparring på den fremtidige erhvervsstrategi i Vejle Kommune.

 

Direktør for Transport, Jens Egdal og Markedsdirektør, Pia Jakobsgaard-Iversen, begge fra Rambøll vil også byde ind med deres oplæg bud på udviklingen af infrastrukturen i Vejle og trekantområdet, hvilke mulige løsninger, der findes, fremtidige udfordringer m.m. Borgmesteren og kommunen vil her naturligvis også byde ind i drøftelserne, ligesom der også vil blive tid til at byde ind med holdninger blandt alle fremmødte og stille spørgsmål undervejs. 

 

Vi glæder os til at se jer til mødet hos Rambøll på Nørremarken i Vejle, hvor vi også denne gang starter med morgenmad fra kl. 7.30 og mødestart kl. 8.00. Sidste tilmelding er mandag d. 27. maj kl. 12.00, og der kan deltage én person gratis pr. medlemskab.

 

Vel mødt! 


INFO

28. maj 2019 kl. 07:30 - 10:00

Rambøll
Lysholt Allé 6
7100 Vejle

Gratis