Matsumae Cup Business

Matsumae Cup Business

Matsumae Cup Business

Konference den 20. februar 2023

 

I forbindelse med Matsumae Cup den 18. - 21. februar 2023 afholdes der en business konference den 20. februar.

 

Skab forbindelser, netværk og nye samarbejder

Vær med når vi inviterer til Matsumae Cup Business og få mulighed for at skabe netværk lokalt og nationalt, når vi åbner dørene til vores Business Konference i DANDY Business Park i Vejle d. 20 februar. Konferencen afholdes I AI Innovation House i Vejle og åbnes af Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen og den Japanske ambassadør H.E. Uyama Hideki.

 

Matsumae Cup Business er en konference, der ligger i forlængelse af Matsumae Cup. Matsumae Cup er vores store internationale judostævne som afholdes i DGI huset i Vejle d. 18. - 19. februar. Her er stor opbakning fra blandt andet den japanske ambassade og store japanske virksomheder og forskningscentre som ser frem til at skabe netværker og samarbejde med danske virksomheder.

 

I år går vi i dybden med velfærd og velfærdsteknologi

Omdrejningspunktet bliver fremtidsperspektiverende indlæg med afsæt i udvikling og nytænkning. Dagene byder på oplæg indenfor velfærd og velfærdsteknologi. Her får i muligheden for at møde forskellige inspirerende mennesker fra både Danmark og Japan, som fortæller om deres udfordringer og erfaringer.

Japanske AIST som er det største nationale forskningscenter i Japan kommer, og samme med danske SDU vil de hver især holde oplæg om velfærd og velfærdsteknologi, med fokus på nogle af deres mange forskningsprojekter de har lavet omkring velfærd.

 

Vi får besøg af flere Tech-virksomheder, institutioner og investorer fra både Danmark og Japan, som arbejder fokuseret på at forbedre velfærd. Blandt virksomhederne er blandt andet RT. Works fra Japan, som laver hjælpemidler til ældre og flere virksomheder fra Danish Life Science Cluster, der også arbejder med velfærd som fokus.

Yderligere har vi indrettede en netværkslounge, hvor der vil være mulighed for at dele tanker og erfaringer og drøfte relevante udfordringer på tværs af landene. Her er der blandt andet mulighed for at møde japanske investorer og erhvervsfolk som er på udkig efter nye partnere og projekter.


Se hele programmet her: https://sites.google.com/matsumaecup.com/matsumaecup/business/business-konference


INFO

20. feb 2023 kl. 09:00
19. feb 2023 kl. 17:30

AI Innovation House
Innovations Allé 3, 7100 Vejle

Gratis