Noget for Vejle

Noget for Vejle

Inspirationsevent med Morten Albæk m.fl.

Der har igennem en periode været arbejdet i en tænketank i BusinessVejle - Noget for Vejle - med deltagelse af en række erhvervsfolk i Vejle. Det har først og fremmest været målet med tænketanken, at skabe rammerne for at Vejle skulle blive Danmarks bedste by at bo, arbejde og drive virksomhed i.

 

Det arbejde omhandler bl.a. arbejdsglæde, og det vil vi gerne dele og inspirere jer om. Derfor indbyder vi til denne event, helt naturligt med Morten Albæk som toptaler ud fra hans bog: Ét liv. Én tid. Ét menneske.

 

Der vil også være en række workshops, med talere der inspirerer om nogle af de 4 verdensmål, der nu er opstillet for Vejle:

 

1. Vi fokuserer på arbejdsglæde og tør godt tale om stress og balance i livet

2. Vi inddrager næste generation i dialogen omkring det at arbejde og drive virksomhed i fremtiden

3. Vi sætter Vejles omgivelser i spil – fra byen til fjorden og bøgeskoven – og skaber mere sundhed og rum for det gode arbejdsliv

4. Vi samarbejder og inddrager elitesporten – så vi sammen kan skabe nye muligheder.

 

Så tag en eller flere af dine kolleger og / eller kunder med og kom og bliv inspireret til at få din og Vejles virksomheder til at fremstå som de mest attraktive virksomheder i Danmark. Det gør, at vi kan tiltrække de bedste og dygtigste medarbejdere - og samtidig også få den bedste bundlinie. 

 

Vi glæder os til at se dig! 


INFO

05. okt 2020 kl. 15:30 - 20:00

Vingsted Hotel & Konferencecenter
Vingsted Skovvej 2, Vingsted
7182 Bredsten

240,0 DKK
ekskl. moms