Nudging og adfærdsdesign ved Jens Balle

Nudging og adfærdsdesign ved Jens Balle

Mød din indre hulemand eller hulekvinde

Mød din indre hulemand eller hulekvinde

Underholdende og lærerigt foredrag med Jens Balle om nudging og adfærdsdesign - sådan påvirker du din målgruppe.

 

Har du nogensinde tænkt over, hvor meget irrationel adfærd fylder i dine forbrugsvaner? Den irrationelle adfærd er for eksempel den slikpose, der ikke stod på indkøbslisten, men som alligevel ryger i din indkøbskurv i køen på vej til kassen i supermarkedet. Når du tjekker din smartphone, fordi andre er aktive på deres. Eller at du giver langt mere til Danmarksindsamlingen, når du donerer pengene via MobilePay, end når du donerer kontanter. Vi er nemlig ikke altid rationelle, når vi træffer beslutninger. Vi lader derimod tit følelser spille ind på vore beslutninger på en ganske forudsigelig måde.

Denne morgen vil Jens Balle fra Average Joe give en kort gennemgang af teorien bag evolutionspsykologi og adfærdsøkonomi.. Med udgangspunkt i internationale forskeres resultater får du indblik i nudge og adfærdsdesign og muligheden for at bruge dette i din virksomhed. Teorien kombineres med praktiske eksempler på anvendelsen af adfærdsdesign over for medarbejdere og kunder.

 

Jens Balle har arbejdet med adfærdsøkonomi de seneste 18 år – det har blandt andet ført til bøgerne Hulemænd i habitter og Når hulemænd investerer samt podcasten Investering på hjernen.

 

Du må gerne tage en gæst med.

 

NoShow 150 kr. 


INFO

10. maj 2023 kl. 07:30 - 10:00

Hotel Bredehus og Restaurant
Kirkegade 25, 7182 Bredsten

Gratis