Virksomhedsbesøg hos Scandic Jacob Gade Vejle

Virksomhedsbesøg hos Scandic Jacob Gade Vejle

Virksomhedsbesøg hos Scandic Vejle: Projekt Nudging

Vi besøger Scandic Jacob Gade Vejle. Her vil hoteldirektør Michael Thomsen bl.a. fortælle om et spændende projekt, som de p.t. arbejder med i fht. at spare ressourcer på hotellet. Et projekt om "nudging" der gennemføres sammen med firmaet Aguardio. Her fra vil Thomas også deltage og fortælle lidt om projektet.

 

Nudging er et udtryk, der benyttes, når man ønsker at få folk til at ændre adfærd - underforstået i en ønsket retning. Man kan også sige, at det drejer sig om at gi' folk "et kærligt puf" i den ønskede retning. Her altså i fht at spare ressourcer - men nærmere om det på mødet. 

 

Det er et område, som i sidste ende også vil komme hele omverdenen til gode og dermed bakke godt op omkring et område, Businessvejle har udvalgt som fokusområde: Resilience. 

 

Glæd dig også til at høre meget om, hvad du måske ikke lige vidste om Scandic Vejle og kæden bag. 

 

Besøget afsluttes med et let traktement hos Scandic. 

 

 

Om Scandic Jacob Gade:

Er med den centrale beliggenhed i Byparken, tæt på Vejle centrum med butikker, restauranter og attraktioner som Vejle Kunstmuseum. I samarbejde med Vejle Musikteater kan vi tilbyde professionelle kongresser, konferencer og events for op til 1.100 personer.

 

Scandic Jacob Gade er en del af Nordens største hotelkæde med et netværk af 280 hoteller i drift og under udvikling, fordelt i 6 lande. Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen og Tyskland.

 

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed., og så er Scandic for øvrigt lige kåret som 'Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion 2018'.”


INFO

31. jan 2019 kl. 16:00 - 19:00

Scandic Jacob Gade Vejle
Flegborg 8-10
7100 Vejle

Gratis