VM kørestolsrugby 2022

VM  kørestolsrugby 2022

VM kørestolsrugby 2022 - sidste tilmelding er d. 4. oktober.

VM i kørestolsrugby, Business Vejle arrangement
DGI-Huset Vejle
15:50 – 16:00 Indtjekning til Business Vejle arrangementet

 

16:05 Velkomst ved:
- Tage Schmidt, formand for Parasportsrådet i Vejle
- Parasport Danmark
- Business Vejle

 

16:25 Oplæg ved Kristoffer Dahl Hansen og Trifork:
- Kristoffer Dahl Hansen – Software pilot at Trifork Digital Health
- Karen Skjerbæk Jørgensen – CCO at Trifork Digital Health
- Pernille Højland-Rønde – Head of Communication & Culture at Trifork Digital Health

 

Kristoffer Dahl Hansen er verdensmester i powerchair floorball, softwareudvikler hos Trifork og så sidder han forresten i kørestol.
Med en far, der er tømrer, så har Kristoffer altid været inspireret af at skabe ting. Da det ikke var helt oplagt for ham at kravle rundt på tage, så fandt han et andet sted, hvor han kunne skabe ting. Det blev computeren. Hvor han var så heldig at kunne kombinere sin hobby med karriere. Og eftersom han altid har været aktiv sportsmand, så har han også været heldig at kunne kombinere karrieren med sporten. Endda så meget, at han var med til at vinde VM i powerchair floorball som kaptajn for det danske landshold.
Trifork er en innovativ software virksomhed med kontorer i 12 lande og med mere end 1.000 medarbejdere.
Trifork opererer primært inden for seks forretningsområder: Digital Health, FinTech og Smart Buildings, Cloud Operations, Cyber Protection og Smart Enterprise.

Vi kommer fra Trifork Digital Health, der har været banebrydende inden for digitale sundhedsydelser i flere årtier og har udviklet flere prisvindende systemer, der kan anses som rygraden i det danske sundhedsvæsen. Blandt andet Fælles Medicinkort, Min Læge App, Det Danske Vaccinationsregister.
Vores håb er, at du går fra oplægget med en anden forståelse og et andet syn på det at ansætte kollager med handikap i din private virksomhed. Vi vil gerne inspirere og komme med konkrete tips – både fra en medarbejdervinkel og en arbejdsgivervinkel. Vi vil gerne inddrage jer undervejs og måske endda opfordre til en debat om emnet.

 

17:00 Tapas
17:40 Vi går i Spektrum
Vælg selv en plads men ryk venligst sammen, således at alle kan få plads ved det selskab, som de følges med. Jeres pladser er: BLOK E, Række B-F, Plads 10-30
Benyt venligst den direkte udgang ud over endetribunen og ned til jeres pladser i Spektrum.

 

18:00 Danmark – Japan
Vi ser Danmark spille mod de regerende verdensmestre fra Japan. Der er mulighed for at blive i hallen og se aftenens sidste kamp kl. 20:15 mellem Tyskland og Storbritannien.

 

Du må gerne tage en gæst med.

 

 

 

No Show gebyr er kr. 350,-


INFO

11. okt 2022 kl. 15:50 - 20:00

DGI Huset Vejle
Willy Sørensens Pl. 5
7100 Vejle

Gratis