Netværksgrupper

Vi tilbyder en række netværksgrupper, der er designet til at imødekomme specifikke behov og interesser hos vores medlemmer. Netværksgrupperne fungerer som mødested for erhvervsledere og fagfolk med lignende brancher og erfaringer, hvor de kan diskutere brancherelaterede emner, dele erfaringer og udveksle idéer.

 

Ved at deltage i en af BusinessVejlens netværksgrupper vil du få mulighed for at opbygge tætte, personlige relationer med andre erhvervsledere og fagfolk der måske kan hjælpe dig med at udvikle og fremme din virksomhed. Du vil også have mulighed for at udvide dit faglige netværk og opbygge forretningskontakter med mennesker, der forstår dine udfordringer og interesser.

 

Netværksgrupperne er en vigtig del af BusinessVejles tilbud til medlemmerne. Hvis du er interesseret i at blive en del af en netværksgruppe, kan du kontakte os for yderligere oplysninger og tilmelding.


Bliv medlem og opbyg et netværk tæt på

BusinessVejle er et professionelt netværk der inspirerer, skaber relationer og påvirker erhvervslivet i og omkring Vejle.
Foreningen tæller både iværksættere og veletablerede virksomheder.

Bliv medlem