BusinessVejle uddeler legater

BusinessVejle uddeler legater

BusinessVejle uddeler legater på Campus

28. juni 2021
  1. juni 2021

Vedr. legater business vejle

 

Martina Immerkær Kristensen 3A

Martina er en “mønsterelev” - hun er faglig dygtig, fordyber sig og alt sammen på et meget højt niveau. Når man går på gymnasiet, skal man bevæge sig fra elev til studerende, men Martina har længe været en studerende og ikke bare en “alm elev”. Hun har altid være selvkørende og hendes fremmøde er utrolig højt. Martina har et meget højt fagligt niveau på tværs af alle fag.

 

Maria Bertelsen 3B 

Maria er en ambitiøs cykelpige, og dette betyder, at der er lange og mange perioder væk fra skolen. Maria har dog kæmpet for at indhente de faglige huller og afleveringer i disse perioder, og er altid velforberedt og deltagende i undervisningen både på skolen og virtuelt. Maria er en dygtig og vellidt pige

 

Line Lønborg 3L 

Line har igennem alle tre år været en stor personlighed i 3L. Som undervisere i klassen har vi oplevet Line som en faglig meget dygtig elev, der altid er velforberedt, og samtidig har bidraget til den gode stemning i klassen.

Line er meget vellidt blandt sine klassekammerater og evner at have en god balance mellem på den ene side det faglige fokus og koncentration, og på den anden side sjove indslag og småsnak om weekendens begivenheder. Line har vist, at hun har kompetencer i både at arbejde individuelt og ambitiøst med sine egne mål og indgå meget velfungerende og konstruktivt i gruppearbejde.

 

Udover at være en dygtig elev og en god og hjælpsom klassekammerat, så har Line også haft overskud til at stå for det administrative arbejde med hueudvalg, klassens blå bog og planlægning af studenterkørsel.

 

Nikolaj Debel – 3U 

Nikolaj tildeles et legat for at være en rigtig god kammerat. Han skaber god stemning i klasselokalet med sit altid høje humør. Desuden er han både omsorgsfuld og hjælpsom i forhold til sine klassekammerater. Debel er bare en god kammerat.