Julebrev fra bestyrelsesformanden

Julebrev fra bestyrelsesformanden

Julebrev fra bestyrelsesformanden

04. december 2018

Kære medlem

 

Siden vores sommerbrev er der igen sket rigtigt mange nye tiltag i BusinessVejle. Først og fremmest har vi hen over sommeren og i sensommeren afholdt en masse spændende events, bl.a. et gå-hjem møde inkl. rundvisning på Fjordenhus, Business Breakfast i Vingsted hotel & konferencecenter med Vejles borgmester og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen, gå-hjem møde i Food Innovation House med spændende historier fra både Arla Foods og Givesco.

 

Vi havde en velbesøgt erhvervskonference, hvor vi delte årets købmandspris ud, og sidst men ikke mindst den seneste Business Breakfast på Vejle Stadion, hvor vi udover borgmesteren kunne høre et spændende indlæg af Niels Frederiksen,U21 landsholdstræner samt VB´s direktør Henrik Tønder. Og der er masser af spændende møder i pipeline frem til næste sommer.

 

Dette kan I alt sammen læse mere om under ”events” her på hjemmesiden.

 

Vi har også i perioden fået opstartet 3 tænketanke med temaerne:

 

- Resilience

- Noget for Vejle

- Fødevarer

 

med repræsentanter fra vores bestyrelse i alle 3. Tænketanken omkring Food er et samarbejde med Vejle Kommune.

 

Vores nye hjemmeside og SoMe strategi er netop taget i brug; bl.a. er vores hjemmeside nu i responsivt design, hvilket har været et længe næret ønske.

  

Vi er i dag godt 200 medlemsvirksomheder. Jeg opfordrer hermed jer alle til at være med til at skaffe flere medlemmer; det er vigtigt for vores mål om at få en væsentlig indflydelse, at vi også har en stor medlemsskare, dvs. god kritisk masse.

 

Det er ikke kun vores intention at være en netværksklub, men også en forening, der vil gøre en forskel for erhvervslivet i Vejle Kommune. Vi er 113.000 indbyggere i kommunen, vi har nogle driftige og spændende centerbyer omkring Vejle, og har samtidig et godt samarbejde med de forskellige ledere i kommunen.

 

Vi vil rigtig gerne være med til at sætte Vejle på erhvervslandkortet, men samtidig manifestere, at BusinessVejle er politisk uafhængig. Det tror vi på kan lade sig gøre, og med denne indstilling samt de mange spændende netværksmøder mener vi, at det er en fordel at være medlem af BusinessVejle.

 

Vi har også fået trykt en ny brochure, som korresponderer med vores hjemmeside, således at der er en rød tråd i det, vi gør i foreningen.

 

Jeg vil gerne takke for de gode input, der kommer fra medlemmerne, både ris og ros. Det håber jeg, I vil blive ved med i fremtiden, så vores forening hele tiden kan udvikle sig.

 

For nemheds skyld vil jeg slå et slag for de kommende events:

  • 31. januar 2019: Gå-hjem møde hos Scandic Jacob Gade i Vejle, hvor direktør Michael Thomsen bl.a. vil fortælle om deres spændende ”nudging” projekt
  • 5. marts 2019: Business Breakfast ppå Comwell Kellers Park. Gæstetaler: Jais Valeur, Danish Crown
  • 21. marts 2019: Generalforsamling

 

Vi glæder os til at tage fat i de mange spændende opgaver og events i 2019.

 

På hele bestyrelsens vegne vil jeg ønske jer alle en rigtig hyggelig og rar vinter – og en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

 

 

Peter Skou

Formand for bestyrelsen