VækstVærk Vejle -

VækstVærk Vejle -

02. februar 2022

Vi er så glade for at kunne tilbyde endnu et "ben" i BusinessVejle.

Vækstværk Vejle´s medlemmer vil nu være en del af BusinessVejle. De vil kunne deltage i alle vores events, derudover vil der oprettes events specielt tilegnet produktionsvirksomheder.

 

                                                                                     

Vækstværk Vejle vil bane vejen for bæredygtig vækst i industrien

 

Vækstværk Vejle har indgået samarbejde med BusinessVejle om fagligt netværk for produktionsvirksomheder, der skal inspirere og styrke samarbejder der leder til udvikling og vækst i virksomhederne.

 

Efterspørgslen på den grønne omstilling i industrien går stødt opad. Særlig Vejle Kommunes Klimaplan stiller krav til energitunge virksomheder i industrien. Produktionsvirksomheder er derfor tvunget til at forholde sig til emner som klima, bæredygtighed, digitalisering og cirkulære forretningsmodeller i deres udvikling af virksomheden.

 

Klima og bæredygtig produktion samt digitalisering og cirkulære forretningsmodeller er blot nogle af de emner, som vi er nødt til at forholde os til. I Vækstværk Vejle vil vi gerne tilbyde et netværk til lokale produktionsvirksomheder, hvor virksomhederne kan samarbejde og få adgang til værdifuld viden og lade sig inspirere, så vi kan accelerere den bæredygtige udvikling i virksomhederne.” siger Jørgen Ranlev Nielsen, Vækstværk Vejle

 

I mange brancher er der tradition for at anvende erhvervsnetværk som et vigtigt redskab til omstilling og tilpasning af virksomheden i trit med samfundsudviklingen. Vækstværk Vejle arbejder allerede med netværk inden for industri og produktion, og dette styrkes nu fremadrettet i et samarbejde mellem Vejle Kommunes industri- og produktionsnetværk Vækstværk Vejle og Business Vejle.

 

For BusinessVejle er dette et yderligere initiativ i mængden af mange. Men vi har erklæret et mål om især at vækste på produktionsdelen, og derfor er dette ekstra initiativ vigtigt for, at vi kan udføre vores strategi.” siger Peter Skou, Formand BusinessVejle

 

 

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Vækstværk Vejle, Jørgen Ranlev Nielsen, tlf.: +45 21 34 13 71 e-mail: JORRN@vejle.dk

BusinessVejle, Business chef, Dorthe Falcher tlf.: +45 24 97 18 10 e-mail: df@businessvejle.dk