Velkommen til Henriette Højmark-Tang

Velkommen til Henriette Højmark-Tang

Velkommen til vores netværk

03. januar 2022
Godt nytår.
Det er dejligt igen at kunne byde nye medlemmer velkommen. Lotte Højmark Tang fra Skydebaneforeningen Danmark.
 
Skydebaneforeningen Danmark er en nonprofitorganisation, som er specialist i skydebaner og rådgiver for foreninger, kommuner og myndigheder.
Vi driver VINGSTED SKYDEBANER, som er Nordeuropas største selvbetjente skydebaneanlæg med baner til pistol, salonriffel, jagtriffel, prs, løbende hjort/elg, lerdueskydning, 3D bue og biathlon.
Vi tilbyder EVENTS og arrangementer på Vingsted Skydebaner for virksomheder, foreninger og private. Vi skræddersyer en professionel skydeoplevelse tilpasset deltagernes ønsker.
Via SKYTTEBUTIKKEN sælger vi sportsvåben, ammunition, skytteudstyr, skydebaneanlæg og træningsammunition til jagt til favorable priser til foreninger, skydebaner og skytter.
Vi arbejder for at sikre moderne faciliteter til skydesporten ved at yde RÅDGIVNING og økonomisk støtte til skytteforeninger rundt omkring i landet. Derfor går hver overskudskrone direkte tilbage til skydesporten via rådgivning og støtte.
 
Du kan også blive medlem her: https://businessvejle.dk/bliv-medlem/bliv-medlem/ - kr. 1800 ,- pr. år og næsten alle events er gratis.