BusinessVejle er et professionelt netværk der inspirerer, skaber relationer og påvirker erhvervslivet i og omkring Vejle. Foreningen tæller både iværksættere og veletablerede virksomheder.

Det er vores ønske, at BusinessVejle er stedet, hvor vi kommer tættere på hinanden og effektivt kan skabe nye muligheder for vækst og udvikling til gavn for alle. BusinessVejle er ledet af en bestyrelse, der sammen med en Business Chef sikrer fremdrift og et udbud af aktuelle events af høj kvalitet

 

BusinessVejle tæller i dag over 400 medlemmer. Og der er plads til mange flere. Vi glæder os til at byde velkommen i vores netværk og at se dig til kommende events.

Manifest

BusinessVejle er et ambitiøst erhvervsnetværk for engagerede beslutningstagere og ledere. Vi har klare holdninger, men forbliver samtidig upolitiske.

 

Vi er der for vores medlemmer, og vi aktiverer dem, så vi sammen definerer, hvorfor det er attraktivt at arbejde og bo i Vejle – både nu og i fremtiden.

 

Vi eksekverer på tiltag, der gør noget godt for erhvervslivet i Vejle kommune med fokus på bæredygtighed, uddannelse, relationer og udvikling.

 

Det er sjovt, lærerigt og inspirerende at være medlem af BusinessVejle.


Bliv medlem og opbyg et netværk tæt på

BusinessVejle er et professionelt netværk der inspirerer, skaber relationer og påvirker erhvervslivet i og omkring Vejle.
Foreningen tæller både iværksættere og veletablerede virksomheder.

Bliv medlem