Købmandspris 2023.

Købmandspris 2023 - Morten Hansen

09. november 2023

Morten Hansen, vinder af årets Købmandspris. Han har spillet en markant rolle i udviklingen af Vejle gennem sin involvering i ejendomsudviklingsprojekter som Tirsbæk Bakker, Håndværkshave og Juulsbjergparken i de seneste 10 år. Som tidligere direktør for Entreprenørfirmaet Østergaard A/S og CEO for MT Højgaard A/S har han bidraget til byens vækst. 

 

Hans indflydelse strækker sig også til virksomheder og institutioner gennem bestyrelsesarbejde og formandskab i organisationer som Campus Vejle, Raunstrup A/S, Jansson Gruppen A/S, MT Højgaard og Billund Lufthavn. Derudover deler han sin ekspertise ved at undervise kommende bestyrelsesmedlemmer på forskellige bestyrelsesuddannelser.

 

Morten Hansen er ikke kun en dygtig forretningsmand, men også en prisvinder, der aktivt giver tilbage til fællesskabet. Han er kendt for sin smilende og professionelle tilgang til opgaverne og har tydeligvis en passion for købmandskunsten. Med denne Købmandspris anerkender vi hans betydningsfulde bidrag til Vejles udvikling og samfundet som helhed.