Matchrace-event på Lillebælt

Matchrace-event på Lillebælt

Matchrace-event på Lillebælt

Vi er klar til at tage fat her efter sommerferien - og med en lidt anderledes event. Vi skal nemlig på en teambuilding-event på Lillebælt i en matchrace. 

Det sker i samarbejde med vores nye medlem og samarbejdspartner, GoSail, der har mange års erfaring i at arrangere matchrace-events for erhvervsfolk. Der vil denne gang blive egenbetaling på 500 kr. ex. moms pr. person - resten vil BusinessVejle betale. Det er til en pris, der ligger under halv pris af det normale. 

Vær også opmærksom på, at der er begrænsede antal pladser (max. 35 deltagere), og det er efter først til mølle. Vi tager også forbehold for, at der skal være et min. antal for at gennemføre eventen. 

Eventen startes med en sikkerhedsbriefing og lidt sejltekniske og -taktiske råd, inden vi sejler ud af lystbådehavnen i Middelfart. Her står den på en prøvesejlads, inden matchracen startes, og de enkelte teams skal stå sin prøve. Efter sejladserne afsluttes der med en mole-øl, en afsluttende debriefing og overrækkelse af en lille præmie til vinderne på lystbådehavnen i Middelfart. 

 

Sidste tilmelding til eventen er torsdag d. 22. august lige her på siden.

Vi håber at se dig til en spændende teambuilding-dag på vandet ved Lillebælt.


INFO

27. aug 2019 kl. 16:00 - 19:00

GoSail
Lystbådehavnen
Østre Hougvej
5500 Middelfart

500,0 DKK
ekskl. moms