Når livet er svært - hvad siger man lige - Berøringsangst

  • Forside
  • Events
  • Når livet er svært - hvad siger man lige - Berøringsangst
Når livet er svært - hvad siger man lige - Berøringsangst

Når livet er svært - hvad siger man lige - Berøringsangst

Cocuura holder foredrag inkl. middag

 

Du må gerne tage en eller flere gæster med - tilmelding af gæster på info@businessvejle.dk

 

#hvadfanden­siger­manlige?

Har I også indset, at en god frokostordning ikke længere er nok til at tiltrække og fastholde medarbejdere? En stærk kultur med gode relationer er et godt konkurrenceparameter, men skabes ikke over natten. Men formår I at skabe et trygt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne har tillid til deres leder og kollegaer – og hvor de tør at tale om alt det, der kan være svært - kan I se det på trivslen, sundheden, fællesskabet – og bundlinjen.

 

Stifterne af Cocuura - Courage to care, Lena Boel & Mads Hansen, giver med #hvadfandensigermanlige foredraget et hudløst ærligt, livsbekræftende og humoristiske indblik i svære situationer, der kan opstå på en arbejdsplads.

 

Der opstår hver dag ukomfortable situationer på arbejdspladsen, hvor berøringsangsten sniger sig ind. I opgaveløsningen, når arbejdspresset øges, når forskelligheder mødes - eller når medarbejdere eller deres kære står med personlige problemer. Hvordan øger vi bevidstheden og opmærksomheden, når disse situationer opstår, så vi sammen løser dem bedst muligt?

 

Med erfaringer og paralleller fra elitesporten og erhvervslivet får vi best practice eksempler, real life cases og helt konkrete værktøjer til at styrke relationerne og skabe en åben kultur, hvor vi tør at håndtere de menneskelig svære situationer, der opstår på arbejdspladsen.

 

#hvadfandensigermanlige#sværtmenvigtigt#modtilatspørge#cocuura#couragetocare

 

No Show kr. 350,-

 


INFO

27. feb 2024 kl. 16:00 - 19:00

Campus Vejle
Boulevarden 48
7100 Vejle

200,0 DKK
ekskl. moms