Sommerbrev fra Peter og Dorthe

Sommerbrev fra Peter og Dorthe

Sommerbrev fra Peter og Dorthe

01. juli 2020

Kære medlem

 

Sommeren står for døren, og – for de flestes vedkommende – ferie i hjemmevante omgivelser. Et første halvår er ved at være slut, og i hvert fald et andet kvartal, vi alle helst ville have været foruden; i hvert fald når man ser på den globale situation og ikke blot kigger på sin egen lille andegård.

 

Eksportvirksomhederne har i 2. kvartal og vil også i 3. og 4. kvartal være ramt af den ikke-eksisterende mulighed for at besøge kunder. Nuvel, det fungerer rigtig fint med virtuelle møder, men det er nu engang nemmere at sige nej til en ordre virtuelt end face to face. Vi mærker det også med de kommentarer, vi får ind fra vores medlemmerne i BusinessVejle. Lad os håbe, at situationen er så meget under kontrol, at EU kan forblive åben efter sommerferien. Bejleriet til danskerne om at kunne komme på ferie må vi håbe fortsætter, så eksportsælgere også kan komme afsted. Men desværre må vi nok erkende, at det udenfor Europa, såsom i Sydamerika, USA, Fjernøsten og Mellemøsten, har lange udsigter, før vi ser en mulighed for at besøge disse lande.

 

I BusinessVejle har det været lige så underligt som for alle andre. Vores eventprogram har naturligvis været slået i stykker, men vi har deltaget som repræsentanter på nogle af webinarerne i kommunen, vi har afholdt vores egne webinarer, og vi har forsøgt at informere jer  medlemmer om nyheder så godt som muligt. Vi tog et megaskridt den 2. juni, da vi åbnede vores første eget kontor i Spinderihallerne og fik ansat vores første fuldtidsmedarbejder. En stor velkomst skal der lyde fra os alle til Dorthe Falcher, som nogen af jer har stiftet bekendtskab med og andre vil i den nærmeste fremtid.

Nu skal vi se fremad, og vi håber inderligt på at få en normal tilværelse efter sommerferien; vi satser meget på at lægge ud med den første event den 11. august, et gå-hjem møde i Spinderihallerne fra kl. 16 – 19, hvor vi naturligvis vil følge myndighedernes anbefalinger for denne slags møder. Ved denne lejlighed vil Well Done prisen også blive uddelt.

 

Herefter er der:

den 17. september         Erhvervskonferencen

den 22. september         Business Breakfast

den 5. oktober                Vores store inspirationsdag ”Noget for Vejle”

den 9. november            Business Breakfast

den 14. december           juleafslutning.

 

Sæt venligst disse events i jeres kalendere, vi håber selvfølgelig på stor opbakning til dem alle, så vi kan komme i gang igen. Selve arrangementerne vil blive lagt på hjemmesiden, og der vil blive udsendt detaljerede programmer direkte til jer medlemmer.

 

Hele bestyrelsen, Dorthe Falcher og Conni Heise glæder sig rigtig meget til at komme i gang igen med at mødes fysisk og håber på at se mange af jer den 11. august.

 

De bedste sommerhilsner med håbet om at I får slappet af, nydt familien og den danske sommer fra

 

Dorthe Falcher og Peter Skou