Tilbud til medlemmer

Tilbud

Tilbud til medlemmer

Digitised afholder et gratis webinar omkring RPA (aka. Robotic Process Automation/softwarerobotter/kontorrobotter) her den 20. januar fra kl. 9-10. Helt kort så handler det om automatisering af manuelle arbejdsprocesser ved hjælp af software. 

 

Se mere her: https://digitised.dk/webinar-rpa-med-microsoft-power-automate-desktop/

 

Med venlig hilsen / Best regards

 

Thomas Damkjær Larsen

Digital Rådgiver

 

E-mail:    thomas@digitised.dk

Telefon:  +45 2945 1575

 

 

______________________________________________

 

Frokostfitness - mere bevægelse i hverdagen

Det er jo så vigtigt med bevægelse i hverdagen. Derfor lancerer Bevæg dig for livet nu en Alt tæller kampagne, som sætter fokus på mere bevægelse i løbet af hverdagen - også på arbejdspladsen. Kampagnen, som hedder Frokostfitness, er til jer, der gerne vil bevæge jer mere på arbejdet. Enten på kon­toret, på farten, ude af huset eller hjemme på matriklen. Det er en opfordring til, at I bruger en del af frokostpausen på at få mere motion ind i hverdagen.

 

Kampagnen består af simple øvelser, som er særligt gode, når man sidder ned mange timer om dagen. De kan laves på 5-10 minutter, og der følger instruktioner med til alle øvelserne.

 

I finder dem her: https://www.bevaegdigforlivet.dk/alt-taeller/hvad-kan-du-goere-paa-jobbet

 

______________________________________________

 

Mød Lars Seier i Musikteateret i Vejle
Torsdag udkommer Seier og Hannes biografiske rundrejse “Seier – et roadtrip”, hvor duoen genbesøger de steder, der har haft betydning for Seiers liv. Og den 2. marts 2021 inviterer de til en unik samtale i Vejle Musikteater.

Det almindelige billetsalg begynder torsdag den 15. oktober kl. 10.00, men du har nu mulighed for at købe billetter før alle andre. 

Som medlem af BusinessVejle kan du nu købe billetter før alle andre!

Presale-link: https://www.vejlemusikteater.dk/program/seier-et-roadtrip-live/#redeemcampaign/seierpresale


Bliv medlem og opbyg et netværk tæt på

BusinessVejle er et professionelt netværk der inspirerer, skaber relationer og påvirker erhvervslivet i og omkring Vejle.
Foreningen tæller både iværksættere og veletablerede virksomheder.

Bliv medlem