Tilbud til medlemmer

Tilbud

Tilbud til medlemmer

Landbrug & Fødevarer inviterer danske økologiske virksomheder til at deltage i målrettet match-making med finske detailkæder den 23.-24. marts 2021.

 

Landbrug & Fødevarer gennemfører i marts et fremstød for økologiske fødevarer målrettet finske detailkæder. Vi har fået tilsagn fra  SOK, Kesko og LIDL Finland (som dækker 90%+ af markedet) om deltagelse og møder med jer. I vil blive matchet med den relevante indkøber for netop jeres kategori i fastlagte møder af 20-30 minutters varighed. Det er en ideel mulighed for få indledende kontakt til indkøberne eller pleje relationen og præsentere nyheder, pakningsløsninger, koncepter etc.

 

Tid:                23.-24. marts 2021 (mødetidsrum men vi prøver naturligvis at samle jeres aftaler på samme dag)

Pris:               5.500 DKK ekskl. moms ved 10 virksomheder (hertil eventuelle fragtomkostninger, hvis I ønsker at sende prøver til indkøberne forud for møderne)

Sted:              Food Innovation House, Vejle

 

I dagene 23.-24. marts 2021 sættes et professionelt TV-køkken/studie op i Food Innovation House Vejle i samarbejde med Culinary Institute. Når fysiske kundemøder grundet Covid19 ikke er mulige, vil et virtuelt møde af denne karakter give jer de bedste forudsætninger for at præsentere et produkt, idé eller koncept for indkøberne. Vi sætter et professionelt videostudie med tilhørende kamerahold, der vil sætte rammerne for, at I kan give en præsentation ud over det sædvanlige, der med visuelle virkemidler og rekvisitter kan skabe de bedste rammer for markedsføring og salg, som bedste alternativ til det fysiske salgsmøde.

 

  • SOK - Del af S-group
  • Kesko - Del af K-group
  • LIDL Finland – OBS! for at møde LIDL indkøbere, skal I være leverandør til LIDL Danmark i forvejen

 

Som deltager vil I forud for møderne forberedes grundigt i udviklingen af det økologiske forbrug og salg på markedet samt introduceres til alle kæderne på generelt niveau. Herudover vil I hver især tilbydes præsentationsforberedelse og sparring ift. jeres specifikke produkter (fx iscenesættelse af produkter, koncepter indpakning, sammenklip af videoklip om fx produktionsmetoder eller andet). Alt sammen så jeres møder forløber bedst muligt og målrettet indkøberen. Møderne vil streames live, men I kan også bruge dele optagelserne som en del af jeres online videomarkedsføring på hjemmeside, sociale medier eller andet.

 

Så ser I Nordpå og ønsker kontakt til de førende finske detailkæder, og kan I se muligheder i den virtuelle platform vi stiller til rådighed,
så tilmeld jer fremstødet (først til mølle) her: https://www.tilmeld.dk/finskdetail/conference senest d. 23. februar 2021.

 

Vi er i fuld gang med planlægningen og glæder os til at sætte rammerne for, at I kan møde indkøberne på denne målrettede virtuelle platform!

 

Venlig hilsen

Sarah C. S. Fuglsig
Seniorkonsulent
Marked & Ernæring
Landbrug & Fødevarer F.m.b.A.

T +45 3339 4002  |   M +45 3083 1066  |   E sfu@lf.dk

______________________________________________

 

Frokostfitness - mere bevægelse i hverdagen

Det er jo så vigtigt med bevægelse i hverdagen. Derfor lancerer Bevæg dig for livet nu en Alt tæller kampagne, som sætter fokus på mere bevægelse i løbet af hverdagen - også på arbejdspladsen. Kampagnen, som hedder Frokostfitness, er til jer, der gerne vil bevæge jer mere på arbejdet. Enten på kon­toret, på farten, ude af huset eller hjemme på matriklen. Det er en opfordring til, at I bruger en del af frokostpausen på at få mere motion ind i hverdagen.

 

Kampagnen består af simple øvelser, som er særligt gode, når man sidder ned mange timer om dagen. De kan laves på 5-10 minutter, og der følger instruktioner med til alle øvelserne.

 

I finder dem her: https://www.bevaegdigforlivet.dk/alt-taeller/hvad-kan-du-goere-paa-jobbet

 

______________________________________________

 

Mød Lars Seier i Musikteateret i Vejle
Torsdag udkommer Seier og Hannes biografiske rundrejse “Seier – et roadtrip”, hvor duoen genbesøger de steder, der har haft betydning for Seiers liv. Og den 2. marts 2021 inviterer de til en unik samtale i Vejle Musikteater.

Det almindelige billetsalg begynder torsdag den 15. oktober kl. 10.00, men du har nu mulighed for at købe billetter før alle andre. 

Som medlem af BusinessVejle kan du nu købe billetter før alle andre!

Presale-link: https://www.vejlemusikteater.dk/program/seier-et-roadtrip-live/#redeemcampaign/seierpresale


Bliv medlem og opbyg et netværk tæt på

BusinessVejle er et professionelt netværk der inspirerer, skaber relationer og påvirker erhvervslivet i og omkring Vejle.
Foreningen tæller både iværksættere og veletablerede virksomheder.

Bliv medlem