Juleafslutning i BusinessVejle

Juleafslutning i BusinessVejle

Juleafslutning i BusinessVejle

05. december 2018

Vi var samlet 85 ledere og medlemmer af BusinessVejle forleden på Restaurant Neptun. En hyggelig morgenstund med status og taler af formand Peter Skou, borgmester Jens Ejner Christensen og chefredaktør Mogens Gregers Madsen. Et travlt år i BusinessVejle, og du kan her i julebrevet læse lidt mere om, hvad det har budt på. 

 

Borgmester Jens Ejner Christensen gjorde også en status på året, og var lidt inde på hvad det havde budt på af udfordringer og muligheder for kommunen, byens borgere og erhvervslivet. Han var glad for samarbejdet med BusinessVejle både igennem de nye Business Breakfast møder 4 gange årligt, via Erhvervskontaktudvalget m.m. Glæden for samarbejdet er gensidigt! 

 

Traditionen tro var chefredaktør Mogens Gregers Madsen fra Vejle Amts Folkeblad også inviteret med til at give sit bud på, hvad 2018 har budt på af spændende ting - set med hans skarpe og humoristiske øje. Se mere om det i hans præsentation lige her.

 

Alt i alt mange tak for opbakningen til dette og alle vores øvrige events i året. Vi glæder os til at fortsætte sammen i det nye år med interessante og inspirerende events og til fortsat at udvikle BusinessVejle og skabe værdi for det enkelte medlem. Kender du nogen der kunne være interesserede i at komme med i netværket, hører vi naturligvis gerne om det. 

 

En rigtig god december til alle!